Deskoska sqarohet rreth mos-elaborimit të Ligjit për Prokurorinë Publike

“Shihet qartë qëllimi i disa partive politike që të pengojnë procesin e miratimit të ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve. Është më se e qartë strategjia e VMRO-DPMNE-së që mbi 30 deputetë të VMRO-së të paraqiten për replikë ndaj fjalimit time dhe kjo do të nëkuptonte2.5-3 orë shtesë me replika dhe kundër replika. Për këtë arsye vendosëm që as unë e as deputetët e tjerë të LSDM-së dhe koalicionit të mos paraqitemi për fjalë, kështu që kursyem afro 8 orë debate.

Vetë koordinatori i VMRO-DPMNE-së pranoi, me vetëdije apo pa vetëdije, se unë kam elaboruar dhe mbrojtur ligjin për të paktën një muaj deri tani”, ka shkruar Deskoska në profilin e saj në Facebook.

.

loading...

Të ngjajshme

Ja kur dhe pse u ndërpre haxhi ndër vite

shprehja

Boki 13 i kishte dërguar fotografi të mobilieve Janevës: “I zgjodha, janë të paguara”

shprehja

Senati amerikan pritet ta shfajësojë Trumpin

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë