19 C
Skopje
October 19, 2018
Shprehja Shprehje

Dikush tha…

Dikush tha: “Që nesër do filloj të bëj punë të mira!”
Atë natë ai ndërroi jetë dhe nuk arriti të zgjohej.
Zot të lutemi që jetën ta mbyllim duke bërë punë të mira!

yesterday-tomorrow

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja