October 23, 2020
Portali Shprehja

Disa nga kafshët që i përkasin njëri-tjetrit përgjithmonë

Kemi hasur në shumë pamje të cilat kanë treguar dashurinë e kafshëve për njëri-tjetrin, por edhe për njerëzit, transmeton lajmi.net.

Disa nga kafshët që ne mbajmë në shtëpitë tona janë shumë miqësore dhe të dashura.  Ka edhe nga ato që nuk cilësohen si kafshë shtëpiake por që kanë dashuri e sidomos për partnerin e tyre.

Këto janë disa nga kafshët që din të duan partnerin e tyre.

 1. Papagalli
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 2. Zogjtë me kurorë në kokë
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 3. Majmun ngjyrë bakri titi
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 4. Zogjtë e Atlantikut
  7 Animals Who Belong to Their Partners Forever
 5. Kali i detit
 6. Dreri xhuxh
 7. Vidrat

Të Ngjajshme

Gruaja nëntë muajshe shtatëzënë që vrapon 1,6 km për më pak se 6 minuta

admin

15 këshilla inteligjente që e bëjnë jetën tuaj më të lehtë

admin

Ky është adoleshenti më i gjatë mashkull

admin

Leave a Comment