April 17, 2021
Portali Shprehja

Dje në Preshevë 17 pacient me testin pozitiv – Iliria News Agency

Dje në Preshevë 17 pacient me testin pozitiv

Në bazë të raportit ditor gjatë ditës së djeshme120 pacientë janë paraqitur për kontrollë prej të cilëve 83 pacient ishin në kontrollin e parë, 79 udhëzime për laborator dhe 14 RTG. Nga ky numër 17 ishin pozitiv nga 51 pacient sa janë testuar me Antigen Covid test, (mosha: 1958, 1988, 1993, 1964, 1993, 1962, 1953, 1953, 1990, 1950, 1970, 1963, 1964, 1957, 1960, 1968, 1955), 34 negativ dhe nuk kishte hospitalizime thuhet kështu në raportin e drejtorit Driton Salihu./BlicPresheva

Të Ngjajshme

Serbët kishin qëllim ta zhduknin popullin shqiptar nga faqja e dheut – Iliria News Agency

admin

Edi Rama pohon se ka parë hartën për ndarjen e Ballkanit – Iliria News Agency

admin

“Në 321 shtëpi të shëndetit në Serbi, isha i vetmi i kombësisë shqiptare“ – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment