September 25, 2022
Portali Shprehja

Doarsa Kica –Xhelili, ka kaluar në partinë amë të ish listës “Guxo”. Edhe?

Doarsa Kica-Xhelili, është deputetja e fundit që ndërroi partinë. duke kaluar nga “Guxo”, në LDK.

Paraprakisht deputetja e PDK-së Grainca, kaloi në Vetëvendosje. Atë botë pas zgjedhjeve të përgjithshme, as Bulliqi nga lista “Guxo”, e as nga Vetëvendosja, nuk e qelën gojën, duke u bërë oportunë në raport me këtë vendim të deputetes së PDK-së.

Sot, kur Kica –Xhelili, kaloi nga “Guxo”, në LDK, kryetari i Podujevës Shpejtim Bulliqi, pastaj interpretët e gjithckafës si z.Peci, e shumë partiak e ministra aktualë, e kanë cilësuar kalimin e Kica-Xhelilit në LDK si tradhti.

Në fakt, pjesëtarët e partisë “Guxo”, kanë qenë shumica LDK. Fjala është për anëtarët partiakë që janë faktorë në këtë parti.

Meqë “Guxo” është një ish LDK, kalimi i Kica –Xhelilit në LDK, nuk është tradhti elektorale, as partiake.

Një deputete aktuale është kthyer në ish partinë e saj.

Nëse ajo do të ketë qenë pjesëtare e Vetëvendosjes dhe do të kalonte në LDK,mund të quhet tradhti elektorale , me njëfarë moraliteti degradues në raport me partinë ku I ka marrë votat elektorale.

Kalimi i Adelina Graincës nga PDK në Vetëvendosje është tradhti elektorale,sepse ajo ka fituar votëbesimin elektoral nga votuesit e PDK-së.

Dallimi mes VV-së dhe PDK-së është substancial dhe i dy mendësive të ndryshme, që konceptualisht kanë dallime dhe qasje të ndryshme qeverisëse.

Adelina Grainca me votuesit e PDK-së, është bërë deputete e Vetëvendosjes çka do të thotë se e ka tradhtuar programin,partinë dhe mbi 7.200 votuesit e PDK-së në Ferizaj dhe gjetiu.

Doarsa Kica-Xhelili, konceptualisht është brenda programit partiak dhe ajo rezonuar me një veprim tepër të mençur duke kaluar në LDK.

Profili i saj në atë që është parë në diskutime ,është shumë perspektiv dhe intelektual,prandaj mund të ndërtojë karrierë të rëndësishme politike te një parti që tradicionalisht lidhet me popullin.


Të Ngjajshme

Kjo është shenja që ju paralajmëron se keni diabet

Një truk që sa më shpejt t’i thani këpucët e lagura ditëve me shi

Fatmir Spahiu: Nëse nuk fillon mësimi, të vendosim një kurorë në shkolla që ta shpallim arsimin të vdekur

Leave a Comment