October 1, 2023
Portali Shprehja

“Drejtësi për viktimat”, protestë para Qeverisë dhe PTHP-së

Për sot në orën 18:00 para Qeverisë së RMV-së është paralajmëruar protesta me moton “Drejtësi për viktimat”, organizuar nga grupi joformal “Protesta kundër vrasjes në Onkologji”.

Revolta u shtua pasi u ngritën dyshime të reja se Klinika nuk i regjistronte pacientët që kanë vdekur në kushte shtëpiake, dhe se kinse janë marrë barna në kurriz të pacientëve të vdekur, që kanë përfunduar në tregun e zi.

.

Të Ngjajshme

Industria e prodhimit të çelikut në Europë në rrezik

Dita botërore e të moshuarve

Ish-bashkëshorti që vrau gruan vret edhe veten

Leave a Comment