23.6 C
Skopje
September 22, 2019
Jeta

Duke e prekur beben i mësoni fjalë të reja

Hulumtimi i shkencëtarëve të Universitetit Purdue tregojnë që prekja e prindit mund t’u ndihmojë bebeve që më lehtë të mësojnë fjalë të reja gjatë bisedës së pandërprerë të prindit. Ky hulumtim ka përfshirë 48 bebe katërmuajshe. Prekjen e kuptojmë si mënyrë transmetimi të emocioneve, mirëpo hulumtimi ynë më i ri tregon që foshnja mund të […]

.

Artikuj të ngajshëm

Tezat dhe hallat luajnë një rol të veçantë në jetën e fëmijës

shprehja

Ilaç popullor: 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat!

shprehja

Në Kamboxha, një bunar tashmë mban emrin e Shaqir Cërvadikut dhe ish-gruas së tij

shprehja