0 C
Skopje
November 13, 2018
Shprehja Shprehje

Duke u rritur – Fabio Volo

Duke u rritur mëson sesa e bukur dhe madhështore është: Thjeshtësia!

| Fabio Volo |

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja