3.3 C
Skopje
December 3, 2019
Feja Islame

Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan

Dy imamët shqiptar, Elvis Naçi nga Tirana dhe Halil Kastrati nga Prizreni, kontribuuan jashtëzakonisht shumë për familjet skamnore me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Kastrati, me ndihmën e donatorëve, arriti që për kohë të shkurtër t’i fus në shtëpi/banesa të reja mbi 30 familje.

Derisa hoxha nga Shqipëria shpërndau me qindra, mijëra pako ushqimore për familjet anekënd trojeve tona shqiptare/derveni.info

Artikuj të ngajshëm

VESHJE TË REJA FËMIJËVE PËR BAJRAM

Letra prekese e djalit drejtuar nënës:”Kjo leter eshte per ty nena ime!”

shprehja

Muhammedi alejhi selam është shpërngulur për në botën e amshuar në moshën..

shprehja