May 16, 2021
Portali Shprehja

“Dy orë pasi lindi djali, më vdiq babai” Rrëfimi prekës i Vin Velit

Të gjithë sot nuk i shpëtojmë dot efekteve të aplikacioneve, kështu ka ndodhur edhe me Vin Velin, i cili ka zgjedhur ta postojë në Instagram foton me efektin se si ai do të dukej në moshë të madhe. Stafi e shfaqi në studio foton, dhe Veli na tregoi se edhe në atë moshë e shihte […]

.

Të Ngjajshme

Rina ndan një foto me flokë të kaltërta

admin

Sara Hoxha mbulohet lartë e zbulohet poshtë

admin

Kjo foto e Agnesës do t’iu lë pa gjumë

admin

Leave a Comment