October 1, 2023
Portali Shprehja

“E Majta” i vuri flakën Kodit Penal

Në shenjë revolte për ndryshimet në Kodin Penal, zëdhënësi e Partisë “E majta”, i vuri flakën Kodit Penal.

“Në Republikën e Maqedonisë është shfuqizuar vepra penale e interesave politike dhe afariste. Koalicioni i gjerë DPMNE-LSDM-BDI, me një flamur evropian, amnistoi krimet e politikanëve dhe zyrtarëve të saj duke ulur në mënyrë drastike dënimet për tenderët e manipuluar, shpërdorimin e pushtetit dhe për bashkim kriminal”, thotë zëdhënësi i “E majta”, Amar Mecinoviq.

“Në këtë moment ndryshimet do të prekin 14 aktgjykime gjyqësore dhe mbi 80 të pandehur, pa llogaritur lëndët që janë në Prokurorinë Publike të QKK-së. Tre deputetë aktualë nga radhët e VMRO-së janë duke u shfuqizuar. LSDM kthen edhe Nikolla Gruevskin. Në seancën e djeshme parlamentare vendosi vullneti grabitqar i koalicionit të gjerë për të vrarë drejtësinë dhe për të garantuar mosndëshkimin”, tha Mecinoviq.

Në fund të konferencës për shtyp ai dogji Kodin Penal.

.

Të Ngjajshme

Erdogan: Terroristët nuk do të arrijnë kurrë të shkatërrojnë paqen në Turqi

Osmani për sulmin në Turqi: Solidaritet i plotë me Erdoganin

Mbyllen edhe 10 markete që nuk kanë zbritur çmimet!

admin

Leave a Comment