October 2, 2022
Portali Shprehja

E përdorim gabimisht qesen e mbeturinave

A ka mënyrë të duhur të vendosjes së qeses së mbeturinave në kovë?

Edhe pse tingëllon e pakuptimtë, në të vërtetë ekziston mënyra që ta vendosim qesen që nuk do të lëvizë, ndërsa kova gjithmonë të jetë e pastër.

Një përdoruese e rrjetit shoqëror TikTok ka zbuluar që në të vërtetë gjithë kohën qesen e përdorin gabimisht, ndërsa ekziston një mënyrë shumë më e lehtë.

Në qoftë se qesen e mbeturinave fillimisht e hapni dhe e shkundni, pastaj e vendosni në kovë, në të vërtetë duhet ta bëni të kundërtën.

E gjitha që duhet të bëni është që qesen ta vendosni në kovë në atë mënyrë që skaji i hapur i qeses të jetë në kovë në formë kapele. Pastaj e shtyni qesen poshtë.

Kjo video u shikua nga 3.3 milionë njerëz dhe shumë u kënaqën me trukun interesant. Na mbetet vetëm të provojmë një mënyrë të re herën tjetër që kjo procedurë të përsëritet.

@ch0ziBro. Who knew?? Garbage bags have an inside out mode?? Lmaoo. My life is a changed

♬ Coming of Age – Blondes


Të Ngjajshme

Gjashtë persona rrihen mes vete në Prishtinë, përfundojnë në QKUK

Pse çiftet duhet të flenë pa frikë në shtretër të ndarë

Çfarë e bën kaq ‘seksi’ pështymën në shtrat?

Leave a Comment