March 21, 2023
Portali Shprehja

Edhe Belgjika ndalon përdorimin e TikTok për ministrat dhe zyrtarët federalë

Pas institucioneve të BE-së, Shteteve të Bashkuara, Kanadasë dhe Francës, edhe Belgjika vendosi sot të ndalojë ministrat federalë dhe nëpunësit civilë të përdorin TikTok në telefonat inteligjentë dhe kompjuterë për shkak të defekteve në aplikacion në lidhje me sigurinë.

“Një vendim logjik dhe i nevojshëm” tha zëvendëskryeministri belg Georges Gilkinet.

Dje i njëjti vendim u miratua nga qeveria flamande dhe qeveria valone e drejtuar nga Elio di Rupo pritet të bëjë të njëjtën gjë shumë shpejt.

.

Të Ngjajshme

5 vendimet që duhet t’i merrni para moshës 30-vjeçare, përndryshe jeta do ju shkoj për kot!

Një metodë japoneze na tregon mënyrën që çliron stresin dhe dhimbjet duke shtypur gishtat e dorës

Mos i tregoni askujt gjëra për jetën tuaj, pasojat mund të jenë të rënda!

Leave a Comment