9 C
Skopje
April 15, 2019
Informacione Vendi

Edhe një anketë se kush mund të fitojë zgjedhjet?

Tact

Edhe një anketë e orëve të fundit të realizuar nga “Market Vision” me kërkesë të Presing TV, ka matur rejtingun e kandidatëve për president.

Sipas kësaj ankete, ka një diferencë të vogël mes kandidates së VMRO-DPMNE-së, Gordana Siljanovska për të cilën janë deklaruar 18,8 %, ndërsa për kandidatin e LSDM dhe partive të koalicionit, Stevo Pendarovski 18 %.

Për kandidatin shqiptar Blerim Reka do të votonin 8,4%.
Mbi 28% ende nuk kanë vendosur se cilin kandidat do ta votojnë, ndërsa mbi26% nuk votojnë fare.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Reka: Manastiri, qytet i zbrazur dhe kjo është brengosëse

shprehja

Ahmeti në Saraj: Me 21 prill ju ftoj që të votojmë për koncept, për një filozofi të re, për një koncept që shqiptarët i lartëson

shprehja

Këto janë rezultatet e anketës të QMBN-sē

shprehja