January 26, 2021
Portali Shprehja

Eko Guerilla kërkon hetim kundër Komunës së Tetovës

Organizata Eko Guerilla kërkon hetim kundër Komunës së Tetovës lidhur me miratimin e planit detal urbanistik, në të cilin parashihet ndërtimi i objekteve të banimit në vendin e Shik Jelakut. Arijanit Xhaferi thotë se Prokuroria duhet të hetojë miratimin jotransparent sipas tij të planit detal urbanistik nga ana e komunës së Tetovës

Informacionet e ditëve të fundit që kanë të bëjnë me shitjen e pronës së K.I.P. Shik-Jelak në Tetovë bashkë me rrethanat e dyshimta nga përgjimet e dëgjuara nga biznesmeni kontrovers serbo-malazez, përbëjnë bazë të mjaftueshme për ngritjen e hetimeve për këtë rast dhe ngrirjen e menjëhershme të të gjitha procedurave të mëtejshme në urbanizimin e bllokut urban 57 A. Në mungesë të ujit të pijshëm, rrjetit të ujësjellësit, kanalizimeve, vend parkimeve, garazheve kolektive, bulevardeve, qarkoreve, vlerësojmë se qyteti i Tetovës është shumë larg me kapacitetet infrastrukturore për ndërtime kompleksesh rezidenciale e komerciale brenda qytetit. Është e papranueshme që në hyrje të qytetit të ndërtohen 30 pallate të reja banimi, në një qytet kaotik në të gjitha aspektet, pa kushte elementare, ku mungojnë dukshëm parqet, hapësirat për rekreacion – tha Arianit Xhaferi, EcoGuerilla.

Alsat

Të Ngjajshme

Tetovë, blen cigare dhe paguan me euro false

admin

Ndalohet lëvizja e automjeteve të rënda në rrugën Kriva Pallankë-“Deve Bair”

admin

ISHP: Ulet numri i të infektuarve dhe të të vdekurve nga Kovid-19

admin

Leave a Comment