June 27, 2022
Portali Shprehja

Eksobar per Ballkanin e Hapur

Politika e SHBA-së është të mbështesë çdo projekt që ju ofron më shumë me Evropën dhe e bashkon më shumë rajonin. Ne e mbështesim Procesin e Berlinit, ne e mbështesim tregun e përbashkët rajonal, CEFTA-në dhe Ballkanin e Hapur për aq kohë sa fokusohet në integrimin evropian dhe për aq kohë sa mbetet i hapur për të gjitha vendet. 70% e ekonomisë të Ballkanit Perëndimor është e lidhur me Evropën dhe tregun evropian. Pjesa tjetër, pothuajse e gjitha pjesa e mbetur, është e lidhur me rajonin. Kështu që të dy këto procese duhet të jenë në të njëjtën kornizë e që është korniza e sundimit të së drejtës, treg i hapur dhe transparent dhe inkluzivitet, u shpreh Gabriel Eskobar, zv/ndihmës sekretar amerikan i shtetit.

Tact Watches

 

.

Të Ngjajshme

Çfarë dimë deri tani për fisin më të izoluar në botë?

Ikja e të rinjve boshatis tregun e Kumanovës

admin

Trump për abortin: “Gjykata e Lartë shpall fitoren e jetës”

Leave a Comment