October 1, 2023
Portali Shprehja

Ekspertët thonë se mausi është 11 herë më i papastër sesa guaska e tualetit

Për ata që duan arsye shtesë që të “shmangin” rikthimin në zyrë, hulumtuesit kanë zbuluar vendin e mbushur me baktere që gjendet në vendin e punës.

Duke analizuar hapësirën që më së shumti preken gjatë një orari të punës, janë gjetur kërpudha dhe baktere.

Objekti më i kontaminuar ishte miu i kompjuterit, e në të janë gjetur 11 herë më shumë papastërti sesa në guaskën e tualetit.

Jashtë tavolinës së zyrës, kuzhina e përbashkët ka pasur më së shumti papastërti që me syrin e njeriut zor se vërehen, në veçanti ngrohësi i ujit (bakalli) dhe frigoriferi.

.

Të Ngjajshme

Dita botërore e të moshuarve

Ish-bashkëshorti që vrau gruan vret edhe veten

Votim historik mbrëmë,parandaloi një bllokadë të qeverisë amerikane

Leave a Comment