May 21, 2022
Portali Shprehja

ERASMUS+/ Racio mirëpret tre organizata ndërkombëtare, fokusi: “GreenProject”

Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio”, nga data 4 gusht deri më 10 gusht do të jetë nikoqir i projektit “Green Project” në kuadër të programit Europian “Erasmus+”. Siç thuhet në njoftimin e “Racios” aktivitetet do të zhvillohen në Kalishtë të Strugës, ndërsa pjesëmarrës do të jenë 28 persona nga Spanja, Italia, Britania e Madhe dhe Maqedonia e Veriut.

“Prej 4 gusht deri me 10 gusht në Strugë Republika e Maqedonisë së Veriut, “RACIO” dhe partnerët e tij “Ecoistituto Siciliano” nga Italia, “Black Slash” Spanja dhe “Inspirational Muslim Women” nga Mbretëria e Bashkuar organizon ACTIVITY PROGRAMME FOR YOUTH EXCHANGE MOBILITY – “Green Project” do marrin pjesë gjithsejtë 28 participant. Do jetë interesant!!!!!”, qëndron në njoftimine Racio-s. /Schoolture.info

Tact Watches

Të Ngjajshme

Grkovska: Mbrojtja e konsumatorit është më e rëndësishme, të gjitha subjektet juridike duhet t’i respektojnë ligjet

Gjermania do t’i dërgojë Ukrainës 15 tanke ‘Gepard’ në korrik

Enigma e syve ‘të hapur’ ose ‘të mbyllur’ të Sfinksit të Egjiptit nis të trembë studiuesit

Leave a Comment