June 27, 2022
Portali Shprehja

ERASMUS+/ Racio prezanton rezultatet e projektit “Udhëzues për mësues, si të mësojmë për ndryshimet klimatike”

Sot Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio”  prezantoi përpara 20 pjesëmarrësve  rezultatet  e projektit të realizuar në kuadër të programit ERASMUS+, me temë “UDHËZUES PËR MËSUES Si të mësojmë për ndryshimet klimatike”

Ngjarja u realizuar në hapësirat e “Infotech Akademy”.

Tact Watches

Të gjitha materialet do të ju dërgohen institucioneve lokale, arsimore, dhe të gjitha subjekteve që merren me leminë e arsimit. Ky projekt është realizuar në bashkëpunim me disa organizata evropiane e që ishte koordinuar nga Instituti për Menaxhment dhe Zhvillim Të Qëndrueshëm nga Franca.

“Është kënaqësi për ne si organizatë që rezultatet e këtij projekti ti shpërndaj  dhe ti pasuroj kurikulat shkollore me këtë tematike e cila është imediate për institucionet arsimore” tha Fahmi Osmani.

Produktet i prezantoni prof.Naser Miftari.

Schoolture.info

Të Ngjajshme

Do të “sundojmë” në Ballkan, kërkojmë kushte më të mira

Visar Ganiu fle gjumë: Rruga “Ismail Kadare” në Seravë si në romanet e tij

admin

Mbyllet pa fitues përballja miqësore në mes Llapit e Makedonija Gj.P.

Leave a Comment