4 C
Skopje
February 12, 2019
Feja Islame

Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në xhami

Do të jepet nga një biçikletë falas për çdo fëmijë turk dhe joturk që fal namazin e sabahut në xhaminë e Sulltanit Javuz Selim në Stamboll”, ka thënë presidenti turk Erdogan
Kjo pasi sipas Erdogan-it, Omeri r.a. ka thënë se në atë xhami që nuk ka fëmijë ajo është duke vdekur…

Omeri r.a. ka thënë se në atë xhami që nuk ka fëmijë ajo është duke vdekur…

The post Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në xhami appeared first on .

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

I urrente myslimanët u bë njëra prej tyre, rrëfimi i të krishterës që u konvertua

Redaksia Shprehja

A e dini se Profeti Muhamed a.s eshte i Dërguari i fundit në Bibël?

Redaksia Shprehja

Familja ortodokse serbe nga Beogradi pranon fenë islame,ja çka thot 2 minuta pas ..

Redaksia Shprehja