7.5 C
Skopje
November 15, 2019
Informacione Rajoni dhe Bota

ERDOGAN: MBRËMË U KUPTUA SE KUSH ËSHTË STRUKTURA E SHTETI PARALEL

Kreu i shtetit turk, Presidenti Erdogan tha se pas ngjarjeve të 17-25 dhjetorit, mbrëmë u kuptua me kuptimin e plotë të fjalës se kush është Struktura e Shteti Paralel.

“Siç u pa, mbrëmë e shfaqën shembulluin e terrorit me kuptimin e plotë të fjalës. Këta janë aq të poshtër, saqë t’i drejtojnë kah populli armët të cilët i kanë siguruar po nga ky popull, me mundësitë dhe paratë madje edhe të të varfërve”, tha Erdogan, duke i bërë thirrje Pensilvanisë që të vijë në vete.

“I bëj thirrje Pensilvanisë. Mjafton tradhtia që i ke bërë këtij shteti, këtij populli. Nëse ke guxim, eja në vendlindje. Nuk do të mjaftojë fuqija që të shkaktosh trazira në këtë vend”, tha Erdogan.

Presidenti i Turqisë Erdogan: “Mjafton t’i besojmë kësaj: Derisa ky shpirt është në këtë trup, nëse ne dalim përpara këtyre duke e veshur qefinin tonë, nuk ka gjë që nuk mund të bëjmë. Por do të qëndrojmë drejt, do të qëndrojmë fortë”./shenja.tv/

Artikuj të ngajshëm

Publikohet fotografia e parë e Remzije Mustafës pas kthimit në shtëpi

shprehja

Pacolli: Faleminderit djema

shprehja

Ambasadori i Kosovës në Shkup flet për “Mini-shengenin”

shprehja