February 28, 2021
Portali Shprehja

Ermali i thotë hapur Zaiminës: Nuk do të ftoja në emision

Gjithmonë sportiv, Ermali u vendos përballë një sfide mjaft interesante “ Jimmy Fallon apo Tony Robbins?”, të cilët janë dy emra që mund ta karakterizojnë mjaft mire Ermalin si “showman” dhe “life coach”.

(function () { if (!document.getElementById('ap-js')) { var ver = new Date().toISOString().split(':')[0].replace(/D/g,''); var apjs = document.createElement("script"); apjs.type = "text/javascript"; apjs.async = true; apjs.setAttribute('id', 'ap-js'); apjs.src = "https://central.gjirafa.com/js/ap-gjanout.js?v=" + ver; document.head.append(apjs); } })();

Duke qenë si Jimmy Fallon, një “showman” dhe drejtues emisionesh, Ermali u vendos para pyetjes:

“Si Jimmy Fallon dhe një show-man, na thuaj personazhin publik shqiptar që do doje të kishe sërish në program si të ftuar dhe emrin e personzhit publik shqiptar që nuk do e ftoje më kurrë dhe pse?”

Emrin e personazhit që do donte të kishte sërish në program si të ftuar ai përmendi Bleona Qeretin, ndërsa personazhit që nuk do e ftonte më kurrë Ermali “ia tha në sy” emrin Zaimina Vasjarit dhe arsyeja ishte se Zaimina vonohet shumë kur e fton në emision.


Të Ngjajshme

Kjo është arsyeja e vërtetë e ndarjes Kim-Kanye

admin

Tayna e zbulon krejt trupin me këtë veshje transparente

admin

Linda Hakaj shpëtoj nga këto probleme pasi u dobësua

admin

Leave a Comment