0 C
Skopje
November 13, 2018
Shprehja

Estrada shqiptare apo ''Shkatërrimi i rinis shqiptare''

Estrada shqiptare është gjëja më e keqe çka i ka ndodhur popullit shqiptar në kohen e sotme. Shum të rinj tanë janë ndjekës të këngëtarve që janë pjesë e kësaj estrade, sidomos gjinia femrore e rinis tonë po i ndjekin këngëtaret të cilat po japin një mesazh shumë te turpshëm për rinin tonë, sikur në gjestet e tyre, në veshjet e tyre  dhe shumë gjëra tjera që janë te gabuara për rinin tonë, duke e çuar atë në shkatërrim.

Gjithashtu edhe këngëtarët e estradës shqiptare në veçanti ”reperët” po japin një meshazh të gabuar për rinin tonë, duke u reklamuar atyre alkoholin, armët, paratë, femrat, drogën, imoralitetin dhe shumë gjëra të tjera të cilat janë në shkatërrim të rinis tonë. Për fat të keq shumica e rinis tonë po ndjekin këta njerëz të cilët po japin mesazhe shumë të gabuara për popullin tonë, e shumë pak nga ata japin mesazh pozitiv.

Kështu ka ndryshuar edhe sjellja e fëmijve tanë, po frymëzohen nga këta njerëz dhe i imitojnë në mënyra të ndryshme dhe kjo është shumë e dëmshme për rinin tonë, fëmijët tanë. Shpresojmë që kjo gjendje e rinis tonë të ndryshojë dhe ti përkushtohen në maksimum shkollës dhe punë së tyre dhe jo të jenë ndjekës të këtyre njerëzve që në realitet janë shumë ndryshe nga ajo çka paraqesin në televizor apo internet.

Artikuj të ngajshëm

Kur bariu i kishte lidhjet e forta me Krijuesin Gjithesise – Allahun xh.sh…..!

shprehja

Prekëse/ Kjo është poezia e fundit që shkroi Dritëro Agolli para se të vdiste

shprehja

Dy komplekse te shqiptarët

shprehja