Festë e qytetarëve me vetura në Prishtinë për Pavarësi (VIDEO)

Qindra qytetarë e kanë zgjedhur një mënyrë më ndryshe për ta festuar përvjetorin e 12-të të Pavarësisë.

Ata me makina e kanë pushtuar rrugët e Prishtinës.

Ndërkaq një autokolonë e organizuar kanë lëvizur nga fshati Mazgit në drejtim të kryeqytetit.

loading...

Të ngjajshme

Robotët autonom që mund të bëjnë gërmime në Hënë dhe Mars

shprehja

Why Watson data platform can be the iTunes for your Big Data

shprehja

Tech Insider – Should Apple release an iPad Pro mini?

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë