April 16, 2021
Portali Shprehja

Filipçe: Të hënë do të shqyrtohet gjendja me COVID-19 në vend

Të hënën do të bëhet vlerësimi nëse ka nevojë për restrikcione të reja do të cilat do të ishin në drejtim të rritjes së kohëzgjatjes së orës policore dhe shkurtimit të punës së objekteve hotelierike por tani për tani nuk është duke u menduar për masa restriktive shtesë.

Vlerësim i Komisionit për Sëmundje Infektuese tani për tani është se për fundjavë dhe në fillim të javës së ardhshme do të kemi rezultate nga ora policore që ishte vendosur para dhjetë ditësh.

Konstatimi dhe qëndrimi është se në fillim të javës së ardhshme do të bëjnë vlerësim të ri.

“Jemi të gatshëm të rekomandojmë edhe restriksione shtesë, por në konsultat e përditshme edhe me ekipin që i koordinon pranimet në kapacitetet spitalore, gjithsesi edhe anëtarët e Komisionit për Sëmundje Infektuese, tani për tani vlerësojmë se restriksione shtesë nuk nevojiten”, deklaroi dje ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

.

Të Ngjajshme

Taseva: S’ka dallim mes rastit të Rashkovskit dhe planit për ndërtim përball Holiday Inn

admin

Taseva: Një student mund të përpilojë padi penale për planin e ndërtimit në qendër të Shkupit

admin

Ndërtesat në qendër të Shkupit, Ivanovska: Komuna Qendër të kërkojë suspendimin e PDU-së

admin

Leave a Comment