7 C
Skopje
November 20, 2018
A e dini se? Shëndetsi

FOTO | 5 kombinimet më të mira për lëngjet dimërore që pastrojnë organizmin

Çfarë ka me te shëndetshme se një smoothie detox për te shijuar gjate ditës? Një vakt dietik qe shfrytëzon vlerat ushqimore te frutave dhe te perimeve duke i transformuar ne një aleat për linjat.

Recetat dhe fantazitë janë te shumta për te kombinuar fruta te ndryshme midis tyre. Ne po ju tregojmë disa.

040d5aeb-78f5-4ae1-9209-91319bb21849-01482338511 screenshot_21482338508 screenshot_31482338518 screenshot_41482338515 screenshot_51482338513

Artikuj të ngajshëm

Këto janë kombinimet më të gabuara në Zodiak

shprehja

Pas 150 vjetësh del në shitje ishulli Falkland

shprehja

“Sandër Mafishja” tregon detajet e komedisë më të njohur shqiptare, "Pallati 176"

shprehja