December 3, 2022
Portali Shprehja

Georgievska: Ligji i ri për mbrojtjen e konsumatorëve i mundëson ISHT-së që të intervenoj gjatë manipulimit eventual me çmimet

Ligji i ri për mbrojtjen e konsumatorëve i mundëson Inspektoratit Shtetëror të Tregut (ISHT) të intervenoj në rast se vëren manipulim me çmimet, kështu u shpreh në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, deputetja e LSDM-së Marija Georgievska.

“Në ligjin për mbrojtjen e konsumatorëve saktë shkruan për manipulimin e tregtarëve gjatë krijimit të çmimeve. Kështu, ISHT, në pajtim ligjin, vërtet do të mund të intervenojnë. Për shkak se saktë thuhet për tregtarët të cilët në mënyrë artificiale imponojnë tek konsumatorët se diçka kanë blerë shumë shtrenjtë dhe se duhet ta shesin me çmim të lartë se janë: të pandershëm, agresiv dhe manipulativ”, tha Georgievska. Alsat.mk

Të Ngjajshme

Më në fund MPB-ja tregoi se si seanca e mbyllur përfundoi në YouTube

Pushtoi fushën me flamurin ylber dhe disa mesazhe në fanellë, italiani zbulon se çfarë i tha Infantino pas ndeshjes

Kërkohet rritja e pagave të profesorëve në Maqedoninë e Veriut

admin

Leave a Comment