September 22, 2023
Portali Shprehja

Gërkovska: Letërnjoftimi dixhital do të ulë korrupsionin

Zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë dhe njëherit kryetare e Këshillit Kombëtar për Transformimin Digjital të Shoqërisë, Slavica Grkovska, në emisionin e sontëm “360 Gradë” në Alsat, theksoi se implementimi i letërnjoftimeve elektronik do të ndryshojë tërësisht mënyrën se si kemi funksionuar deri tani dhe do të zvogëlojë mundësinë e mitos dhe korrupsionit.

“Kjo do të çojë në mënyrë të pashmangshme në uljen e korrupsionit, sepse reduktimi i kontaktit fizik gjatë ofrimit të shërbimeve për qytetarët në mënyrë të pashmangshme zvogëlon mundësinë e korrupsionit. Edhe për ofertën edhe për marrjen e ryshfetit, pashmangshmërisht çon në funksionim më transparent dhe efikas të institucioneve, dhe në fund e gjithë kjo shpie në ndryshimin e mënyrës së funksionimit”, deklaroi Grkovska. /Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Humbni përqendrimin tuaj? Truku i thjeshtë në 5 minuta që e rikthen atë

Shqipëri: Nga 2024-a, ata që fitojnë para nga TikToku do të paguajnë taksa

Shtetas serbë të dyshuar për hapjen e tunelit në gjykatën malazeze

Leave a Comment