September 30, 2020
Portali Shprehja

Giulia feston Tonali-n: E ke merituar

“Shumë krenare ty dhe arritjen tënde, meriton gjithë lumturinë e kësaj bote”.

Kështu fillon mesazhi i publikuar në rrjetet sociale nga Giulia Pastore-s, e fejuara e Sandro Tonali-t, që ka dashur ta festojë në këtë mënyrë kalimin e mesfushorit te Milan-i.

“Gjithmonë dhe gjithsesi në krahun tënd, mund të mbështetesh tek unë”.

&quot;Immensamente orgogliosa di te e del traguardo che hai raggiunto, ti meriti tutta la felicit&agrave; di questo mondo. Sempre e comunque al tuo fianco, puoi contare su di me&quot;: questo il messaggio social di Giulia Pastore: la fidanzata di Sandro Tonali festeggia cos&igrave; il passaggio del centrocampista al Milan.<br /><br />

&quot;Immensamente orgogliosa di te e del traguardo che hai raggiunto, ti meriti tutta la felicit&agrave; di questo mondo. Sempre e comunque al tuo fianco, puoi contare su di me&quot;: questo il messaggio social di Giulia Pastore: la fidanzata di Sandro Tonali festeggia cos&igrave; il passaggio del centrocampista al Milan.<br /><br />

&quot;Immensamente orgogliosa di te e del traguardo che hai raggiunto, ti meriti tutta la felicit&agrave; di questo mondo. Sempre e comunque al tuo fianco, puoi contare su di me&quot;: questo il messaggio social di Giulia Pastore: la fidanzata di Sandro Tonali festeggia cos&igrave; il passaggio del centrocampista al Milan.<br /><br />

&quot;Immensamente orgogliosa di te e del traguardo che hai raggiunto, ti meriti tutta la felicit&agrave; di questo mondo. Sempre e comunque al tuo fianco, puoi contare su di me&quot;: questo il messaggio social di Giulia Pastore: la fidanzata di Sandro Tonali festeggia cos&igrave; il passaggio del centrocampista al Milan.<br /><br />

&quot;Immensamente orgogliosa di te e del traguardo che hai raggiunto, ti meriti tutta la felicit&agrave; di questo mondo. Sempre e comunque al tuo fianco, puoi contare su di me&quot;: questo il messaggio social di Giulia Pastore: la fidanzata di Sandro Tonali festeggia cos&igrave; il passaggio del centrocampista al Milan.<br /><br />

.

Të Ngjajshme

Uzuni në grupet e Champions League me gol të anuluar, Lucescu bën mrekulli / Olympiacos kalon

admin

E PABESUESHME: Mourinho kapet me Lampard, ndërhyn gjyqtari (Video)

admin

“Messi me Guardiola-n? Kemi provuar disa herë, por…”

admin

Leave a Comment