September 24, 2020
Portali Shprehja

Gjak kobre dhe akrep në gojë, stërvitja ekstreme e marinsave në SHBA

Një grup marinsash amerikanë mundën “t’i mbijetojnë” xhunglës në Tajlandë duke ngrënë insekte dhe gjarpërinj.

Instruktori mëson ushtarët e rinj se si të kapin dhe të shqyejnë me dhëmbë një pulë, një kobër, se si të ushqehen me insekte dhe cilat lloje të tyre janë të ngrënshëm. Një provë e tillë u dokumentua me foto nga një grup ushtarësh amerikanë.

Mes marinsave është edhe një femër dhe nga pamja duket se gjaku i gjarpërit nuk është aq i shijshëm, as për një marins.

 

 

Të Ngjajshme

Amerikani 6-muajsh skion mbi ujë si profesionist i vërtetë

admin

Një hënë e re e vogël është zbuluar për tokën

admin

Më thuaj ke zgjedh të të them cili je! Zgjidh një unazë dhe zbulo personalitetin

admin

Leave a Comment