Gjakovari e pranon se posedoi marihuanë, thotë se disa herë e kishte shitur për 1 euro

 I akuzuari për posedim të narkotikëve me qëllim të shitjes, Ardian Ymeri, e ka pranuar fajësinë në seancën fillestare të mbajtur të premten, në Gjykatën Themelore në Gjakovë.

Ai po akuzohet se ka poseduar narkotikë të llojit marihuanë, me peshë prej 1.71 gram, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Pas leximit të aktakuzës nga prokurori Ali Uka, i akuzuari Ymeri deklaroi se e pranon fajësinë për veprën penale me të cilën ngarkohet.

“Fajin e pranoj. Barin e kam përdorë për nevoja personale. Është e vërtetë se dy tri herë i kam dhënë narkotikun shokut dhe se për atë më ka dhënë nga 1 euro”, deklaroi i akuzuari Ymeri.

Prokurori Uka nuk e ka kundërshtuar pranimin e fajësisë nga ana e të akuzuarit, duke shtuar se gjykata gjatë caktimit të llojit dhe lartësisë së dënimit ta ketë parasysh sinqeritetin e të akuzuarit.

Ndërsa, mbrojtësi i të akuzuarit, avokati Agim Haraçia, i angazhuar sipas detyrës zyrtare, deklaroi se klienti i tij fajësinë e ka pranuar, pasi që është konsultuar me të dhe se një gjë të tillë e ka bërë në mënyrë vullnetare, pasi që ka njoftuar në lidhje me pasojat dhe benefitet e pranimit të fajësisë.

Ai shtoi se gjykata duhet ta merrr si rrethanë lehtësuese pranimin e fajësisë me rastin e shqiptimit të dënimit.

Gjykatësi Mentor Bajraktari, pasi që e ka aprovuar pranimin e fajësisë nga ana e të akuzuarit, ka caktuar 4 shkurtin për shpalljen e aktgjykimit.

 

Ndryshe, sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Gjakovë, Ardian Ymeri, po akuzohet se ka poseduar substancë narkotike të llojit marihuanë me qëllim të shitjes.

Të ngjajshme

Serbi i dehur dëmton katër vetura

shprehja

Arrestohen hajnat e Malishevës, tentuan vjedhje në bankën TEB

shprehja

Qeni sulmon dy persona në Rahovec, dëshmitari e qëllon më pushkë të gjuetisë

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë