7 C
Skopje
November 20, 2018
Jeta

Gjërat që duhet të dini para se të martoheni

Megjithëse sa vjen e më pak njerëz të rinj martohen ditët e sotme, studimet sugjerojnë se martesa është një nga gjërat më të bukura në jetë.

Ashtu siç dhe “New York Times” ka nxjerrë në konkluzion, “martesa i bën njerëzit më të lumtur e të kënaqur me jetën se sa ata të cilët qëndrojnë beqarë – veçanërisht gjatë periudha të vështira.”

Por para se të merrni këtë hap të rëndësishëm në jetën tuaj, duhet të dini këto gjëra:

1-Nëse prisni derisa të jeni 23 vjeç për t’ju përkushtuar një lidhjeje, keni më pak mundësi të divorcoheni

2-Fraza “në dashuri” zgjat rreth një vit

3- Në fund kuptoni se nuk jeni më vetëm “një” person

4-Nëse entuziasmoheni për lajmet e mira të partnerit tuaj, do të keni një lidhje më të mirë

5-Martesat më të lumtura janë midis miqve të ngushtë

6-Sa e vogël të jetë diferenca e moshës në çift, aq më pak mundësi ka që të divorcoheni

7-Pakënaqësitë nisin kur nuk bëni punët e shtëpisë bashkë

/Oranews.tv/

Artikuj të ngajshëm

Çiftet që vërtet e dashurojnë njëri-tjetrin shtojnë më shumë peshë

shprehja

Ushqimi numër 1 në botë për luftimin e alergjisë!

shprehja

Po, jam nënë e një vajze, por këtë gjë nuk ma kishte thënë askush deri më sot!

shprehja