September 22, 2023
Portali Shprehja

Gjiganti i prodhimit të veturave të njohura, bëri një karrige zyre që ecën me 20km në orë!

Gjiganti i prodhimit të veturave të njohura ka krijuar një karrige zyre që ka një makinë elektrike dhe mund të lëvizë me shpejtësi deri në 20 km/h. Kjo karrige do ta bëjë ditën e punës argëtuese dhe është e pajisur me një makinë elektrike, drita LED, një sirenë, një sistem argëtimi dhe madje edhe një lidhës rimorkio. Edhe pse duket si një karrige futuriste, karrigia është projektuar për të shfaqur disa nga veçoritë e shkëlqyera të automjeteve komerciale Volkswagen.

Gama e karriges me një karikim të vetëm të baterisë është 12 km, që do të thotë se përdoruesi mund të drejtohet nga takimi në takim pa asnjë shqetësim. Shpejtësia maksimale është 20 km/h, kështu që nuk ka problem me vonesë.

Pjesë e karriges është sistemi i argëtimit, i cili jep informacion për karrigen, si dhe ka një kamerë të lidhur me sensorë, e cila është përgjegjëse për lëvizjen e sigurt mbrapa. Në Volkswagen kujdesen për sigurinë, ndaj vendoset një rrip sigurie.

Ka një hapësirë ​​bagazhi në anën e pasme, e cila është e mjaftueshme për një laptop dhe dokumente të rëndësishme. Karrigia është e pajisur edhe me një grep rimorkio nëse ka nevojë për më shumë bagazhe ose mundësisht për të ofruar transport për një koleg.

Karrigia është projektuar që punonjësit e zyrës të ndjejnë se si është të ulesh në një furgon ose makinë Volkswagen. Është e pajisur me pesë rrota, por vetëm dy e lëvizin atë. Sistemi i argëtimit lejon regjistrimin e muzikës dhe burimeve të tjera, si dhe ka edhe një karikues USB. Kjo karrige Volkswagen nuk do të shitet, por do të jetë e disponueshme për demonstrim në Norvegji.

.

Të Ngjajshme

Shtetas serbë të dyshuar për hapjen e tunelit në gjykatën malazeze

Kjo është arsyeja e mahnitshme pse duhet t’i lani flokët me kafe

Punëtorët e Apple në Francë nisin grevën për kushtet e punës në ditën e prezantimit të iPhone 15

Leave a Comment