Gjilani dezinfekton objektet e vjetra të banimit kolektiv

Në Komunën e Gjilanit ka nisur sot dezinfektimi i të gjitha objekteve të vjetra të banimit kolektiv me qëllimin e krijimit të ambientit me higjienë të pastër, si masë preventive për parandalimin e koronavirusit Covid-19.

Nënkryetari i kësaj komune ka qenë në terren për të parë nga afër këtë fazën e dezinfektimit duke thënë se kjo po bëhet me kërkesën e banorëve pas vlerësimit të komisionit komunal, thuhet në komunikatën dërguar mediave.

“Qëllimi është që qytetarët të jenë të mbrojtur në objektetet e banimit kolektiv e veçanërisht në ato që janë të vjeta. Ne jemi të vendosur së bashku edhe me të gjitha institucionet në nivelin lokal për parandalimin dhe mobilizimin e qytetarëve në luftën kundër Covid-19, deri në stabilizimin e plotë të gjendjes”, ka deklaruar Ismajli.

Të ngjajshme

Mbi 500 të prekur nga koronavirusi në Amerikë

shprehja

Arra parandalon shumë sëmundje

shprehja

Një mpiksje gjaku mund të jetë fatale, kini kujdes simptomat

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë