February 1, 2023
Portali Shprehja

Gjobiten 134 vozitës në Shkup, 15 për tejkalim të shpejtësisë të lejuara

Ministria e Punëve të Brendshme dje ka shqiptuar gjithsej 134 masa në territorin e qytetit të Shkupit, 15 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, nëntë masa për drejtim mjeti pa patentë shofer dhe 10 sanksione për drejtim mjeti nën ndikim të alkoolit.

.

Të Ngjajshme

Boshkov: Infrastruktura e fqinjëve shumë më e mirë se e jona

Vuçiç: Nuk ka afat për miratimin e planit për Kosovën

Përse kur porositim, marrim një gotë ujë me kafen tonë

Leave a Comment