March 25, 2023
Portali Shprehja

Google Translate për ueb ka një veçori të re të dobishme

Funksioni përdor teknologjinë e përdorur aktualisht nga Google Lens.

Google Translate për ueb tani mund të konvertojë tekstin nga fotot. Për këtë, ai përdor të njëjtën teknologji si mjeti AR Translate për Google Lens, i cili përdoret për të përkthyer përmbajtjen në kohë reale në telefon.

Opsioni i ri është i disponueshëm në faqen “Përkthe Google” , ku mund të shihni skedën e re “Imazhet” në krye. Pas futjes së një fotoje ose pamjeje nga kompjuteri, shfaqet një “përkthim”, i cili në shumicën e rasteve duhet të ngjajë me tekstin origjinal.

Ndërfaqja e internetit përfshin një opsion për të kopjuar tekstin, për të shkarkuar foton e përkthyer ose për ta fshirë atë. Për më tepër, faqja liston 113 gjuhë të disponueshme nga të cilat mund të përkthehet (ai gjithashtu mund t’i zbulojë ato automatikisht), si dhe 133 dialekte.

.

Të Ngjajshme

Ishujt Svalbard kanë “ditë” që zgjasin 4 muaj

Protesta në Francë kundër reformës së pensioneve, qindra të arrestuar

Krasniqi dhe Gjakova, në finale të turneut në Tbilisi të Gjeorgjisë

Leave a Comment