October 4, 2023
Portali Shprehja

Grubi: Të veprohet në përputhje me ligjin

Zëvendëskryeministri Artan Grubi kërkon nga institucionet ligj zbatuese që shkeljet e konstatuara nga Anti-Korrupsioni ditë më parë se BDI ka shkelur Ligjin për financimin e partive politike në donacionin e pranuar nga kompania “Eurovia” ti ndjekin deri në fund. Grubi thotë se ligji duhet të zbatohet edhe në këtë rast si nga anti-korrupsioni ashtu edhe nga Prokuroria Publike dhe Enti për Revizion.

“Le të ndërmarrin hapa. Çdo institucion, anti-korrupsioni, prokuroria, gjykatat etj. Le të konstatojnë dhe veprojnë në përputhje me ligjin. Çfarë thotë ligji, ashtu le të veprojnë”, deklaroi Artan Grubi, zëvendëskryeministër. /Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Aksioni për pastrimin e fundit të liqenit të Ohrit, është hequr një sasi e madhe e mbeturinave të ngurta

LSDM: VMRO për 11 vjet e ka mbajtur shtetin të izoluar jashtë BE-së dhe NATO-s

admin

Lirohet Radojiçiq, i ndalohet hyrja në Kosovë dhe largimi nga Serbia

Leave a Comment