June 5, 2023
Portali Shprehja

Harta e Evropës sipas Turkish Airlines

Bukuresht (Rumani) në Islandë, Los Anxhelos (SHBA) në Holandë, Constanța (Rumani) në Zvicër, Ho Chi Minh (Vietnam) në Turqi – një gabim sistemi ose një ekspert gjeografik i gëzuar që bën hartën e fluturimit në një aeroplan të Turkish Airlines – do të mbetet mister.

Gjithashtu, Çikago (SHBA) është në Izrael, Barcelona (Spanjë) është diku në Oman, Kabul (Afganistan) është në Katar dhe Dhaka (Bangladesh) është në Azerbajxhan, shkruan TerribleMaps në Facebook.

.

Të Ngjajshme

Escobar: Kurti të largojë policinë nga veriu! Urgjentisht të nis puna për Asociacionin

Një ari ka hyrë në furrë, ka trembur punonjësit dhe ka ngrënë 60 ëmbëlsira

26 vjet pas vdekjes së tij, Tupac merr një yll në Hollywood Walk of Fame

Leave a Comment