May 12, 2021
Portali Shprehja

Heqja e karantinës për të kthyerit nga Greqia e RMV, Presidenti Meta mbështet Avokaten e Popullit – Iliria News Agency

Heqja e karantinës për të kthyerit nga Greqia e RMV, Presidenti Meta mbështet Avokaten e Popullit – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

“Non-paperat” që trazuan Ballkanin – paralajmërohet edhe “non-paperi” Amerikan në dobi të Kosovës – Iliria News Agency

admin

Kurti jep një premtim të madh për vaksinat – Iliria News Agency

admin

Bashkëshorti i saj mburret me nusen Donikë dhe miqësinë me shqiptarët – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment