January 31, 2023
Portali Shprehja

Hetuesit sigurojnë dokumentin sekret Juve-Ronaldo, marrëveshja që mund të “hedhë në erë” bardhezinjtë

“Sekreti” më në fund doli zbuluar. Dhe rrezikon të komprometojë pozicionin e Juventusit në lidhje me hetimet sportive e penale. Karta e famshme e Ronaldos është në duart e Guardia di Finanza-s, e cila e gjeti dokumentacionin, siç shkruan “Corriere della Sera” (e cila publikoi foton e dokumentit origjinal) në zyrën e avokatit Federico Restano më 23 mars 2022, gjatë një kontrolli. Cila është saktësisht karta e Ronaldos?

Bëhet fjalë për një marrëveshje mes palëve për pagesën e shtyrë prej 19.6 milionë eurosh si borxh i mbetur, që Juventusi kishte grumbulluar karshi futbollistit portugez përpara transferimit të tij te Manchester United.

Një borxh që sipas hetuesve nuk do të ishte futur kurrë në pasqyrat financiare dhe që, nëse konfirmohet, do ta komplikonte situatën e klubit të Juventusit të thirrur për t’u përgjigjur në gjykimin e marrëveshjes për pagat mujore të paguara për lojtarët e tij dhe heqja dorë nga një pjesë e pagesave.

Dokumenti që “teorikisht nuk duhet të ekzistojë”, janë fjalët e përdorura nga kreu i zyrës ligjore të Juventusit, Cesare Gabasio, dhe të përgjuara gjatë një interviste me d.s. Federico Cherubini, nuk mban firmën e futbollistit portugez dhe ky është një detaj domethënës që mund të ndryshojë ekuilibrat brenda debatit.

Në dokumentin në duart e hetuesve gjendet vërtetimi i një marrëveshjeje mes Juventusit dhe futbollistit portugez. “Ne ndjekim marrëveshjet e arritura dhe i bashkangjisim këtij dokumenti shkresën që ka të bëjë me primin suplementar të njohur në favorin tuaj (marrëveshja e çmimit suplementar) dhe shkrimin e mëtejshëm plotësues të Marrëveshjes së Çmimit Suplementar.

Në konfirmimin e angazhimeve të marra në dokumentet e sipërpërmendura, lexohet në dokumentin e siguruar nga Guardia di Finanza, ne gjithashtu marrim përsipër t’ju dorëzojmë deri më 31.07.2021 marrëveshjen e shpërblimit plotësues të ritranskriptuar në formularët federal.

Marrëveshja plotësuese është nënshkruar siç duhet”. Brenda dokumentacionit, diskursi është edhe më specifik: “Në rast se, pas transferimit tuaj përfundimtar, nuk mund të krijohet kushti i vendosur për akumulimin e bonuseve të identifikuara, ju do të keni të drejtë të përfitoni një stimul tepricë”.

 

.

Të Ngjajshme

E BEFASISHME! Kaloi vizitat por te momenti i firmës Isco ndryshoi kushtet. Dështon transferimi në Bundesliga

admin

Orët e fundit “dramatike” | Chelsea-Benfica kanë ngecur te formula dhe jo paratë! Enzo Fernandez kryen vizitat mjekësore…

admin

Jorginho tek Arsenal, por tifozët nuk janë të kënaqur: “Me atë dhe Xhakën kemi…”

admin

Leave a Comment