3.2 C
Skopje
March 15, 2019
Informacione Vendi

Hoxhë Nazmi Latifi me familjen e tij nga Struga u bë me banesë të re (VIDEO)

Prekese shume

E gezofshi banesen e re

Hoxha Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te re

Emocione dhe lote gezimi

Shikoje / Shperndaje

,

Prekese shume 😢E gezofshi banesen e re 😊Hoxha Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te reEmocione dhe lote gezimiShikoje / Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Tuesday, February 19, 2019

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Çmime të reja të derivateve të naftës

shprehja

Zgjedhjet në LDK: Nga java e ardhshme nisin përgatitjet për realizimin e tyre

shprehja

Vëllezrit Jakupi falin truallin për ndërtimin e shkollës në Komunën e Sarajit

shprehja