February 28, 2021
Portali Shprehja

I shpëtohet jeta deles që nuk ishte qethur për 5 vite

Delja e quajtur Baarack nga ekipi i shpëtimit u gjend duke u endur nëpër rrugë në qytetin e Victorias, Australi. Leshi po i bllokonte shikim dhe po e rëndonte shumë duke ulur shanset e saj për të mbijetuar.

Personi që mori përsipër qethjen e deles u shpreh: Nuk mund ta besoja se brenda gjithë atij leshi të kishte një dele të gjallë. Brenda leshit u gjendën shkopinj, degë dhe insekte të panumërta. Gjendja e kësaj dele ishte e rëndë dhe shanset për të jetuar ishin shumë të vogla. Tani Baarack ndihet më e lehtë dhe mund ta shohë botën më qartë.

Të Ngjajshme

Parashikimi i yjeve për sot, ja shenjat më me fat

admin

Harroi ku e parkoi, pronari e kërkoi tri javë rresht veturën e tij

admin

Gjendet zogu që mendohej i zhdukur që 170 vjet

admin

Leave a Comment