April 16, 2021
Portali Shprehja

I thanë se nuk bënte fëmijë, Zoti e bekoi në moshën 42-vjeçare me katër bebe

Në moshën 42 vjeç, një grua do të bëhet me 4 fëmijë.

Duke pasur tashmë një vajzë 10 vjeçare, Kimberly Fugate nuk mendonte se mund të mbetej shtatzënë përsëri, por fati vendosi ndryshe dhe mjeku i saj u befasua. Ai e njoftoi se do të bëhej me katërinjakë.

Ky lajm e gëzoi pa masë Kimberlyn.

Të Ngjajshme

Sipas anketimeve të reja, njerëzit me këtë profesion bëjnë seks më së shpeshti gjatë javës

admin

Nuk do të ketë më patate të skuqura! Ndryshimi klimatik rrezikon kultivimin e patateve

admin

Shiu i meteorëve Lyrid do të jetë aktiv këtë javë – Mos e humbisni mundësinë ta shihni me këtë datë

admin

Leave a Comment