July 27, 2021
Portali Shprehja

Idiotët me “Lamborghini” dhe “BMW” meritojnë të mbyllen brenda – Iliria News Agency

Zëvendëskryeministri i Shqipërisë për ngasjen deri në 225 km/h: Idiotët me “Lamborghini” dhe “BMW” meritojnë të mbyllen brenda – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Vozitjet e gjata që çojnë në vdekje – Iliria News Agency

admin

Unë nuk jam peshkatare! – Iliria News Agency

admin

Edhe dy persona në rrezik për jetë, transportohen sot në Zagreb – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment