June 23, 2021
Portali Shprehja

Incident në ceremoninë e faljes së Fitër Bajramit, një person tentoi të vetëdigjej me benzinë (VIDEO) – Iliria News Agency

Incident në ceremoninë e faljes së Fitër Bajramit, një person tentoi të vetëdigjej me benzinë (VIDEO) – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Kosova dhe Serbia të gjejnë një kompromis – Iliria News Agency

admin

Zviceranët, ndër popujt më të sigurt në vendin e tyre – Iliria News Agency

admin

Nga 10 korriku sërish shtrenjtohen cigaret – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment