November 25, 2020
Portali Shprehja

Inspektorati kërkon gjobë deri në 100 mijë euro për minierën “Sasa”

Inspektorati Shtetëror i Mjedisit kërkon gjobë deri në 100 mijë euro për minierën “Sasa”, pasi dje për një orë e gjysmë derdheshin mbeturina në ujërat e lumit Kameniçka, në Makedonska Kamenicë. Sidoqoftë, shumën e gjobës do ta përcaktojë Komisioni i Ankesave në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, njoftuan nga Ministria. Hetimi i inspektoratit shtetëror të minierave duhet të tregojë pse mbetjet e mbeturinave u derdhën në ujërat e lumit Kameniçka, nga miniera “Sasa”.

 

Të Ngjajshme

Mickoski bën thirrje për protesta: Të mbrojmë identitetin maqedonas

admin

KSI të premten do të shqyrtojë kërkesën për karantinim të Prilepit

admin

Zaev: Bullgaria është miku ynë, Jugosllavia na ka mbajtur të ndarë

admin

Leave a Comment