March 21, 2023
Portali Shprehja

Integrimi i vendit, Kovaçevski: Kemi mbështetjen e plotë të BE-së  

Republika e Maqedonisë së Veriut është e përkushtuar në zbatimin e reformave me qëllim të integrimit të vendit në Bashkimin Evropian, kështu u shpreh kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke shtuar se Qeveria e RMV-së është e gatshme dhe ka kapacitet që në vitin 2030 të bëhet pjesë e BE-së.

“Republika e Maqedonisë së Veriut po promovon vlerat evropiane. Puna e Qeverisë është në rrugën evropiane dhe besojmë se kemi kapacitete politike që me dinamikë të hyjmë më procesin negociues dhe në vitin 2020 të bëhemi anëtare e plotë e BE-së. Në pjesën e reformave, Qeveria është e gatshme që të punoj me partnerët europian”, deklaroi Kovaçevski.

.

Të Ngjajshme

Si të zgjidhni problemet e lidhjes Wi-Fi?

Leximi është i mirë për shëndetin tuaj e sidomos para gjumit, por a e dini pse?

Kjo do ju interesoj më shum duhanpirësve! 10 ushqimet që pastrojnë trupin nga nikotina

Leave a Comment