September 27, 2022
Portali Shprehja

Irani kufizon qasjen në Instagram dhe WhatsApp mes protestave për vdekjen e 22-vjeçares

Irani ka frenuar aksesin në rrjetet e mediave sociale sikurse Instagram dhe WhatsApp mes protestave për vdekjen e një gruaje në paraburgim nga policia, sipas banorëve dhe vëzhguesit të internetit NetBlocks.

Ndërprerje të konsiderueshme të internetit u raportuan gjithashtu në të gjithë vendin, me një nga operatorët më të mëdhenj të telefonisë celulare të ndërprerë, duke lënë miliona iranianë jashtë linje.

.

Të Ngjajshme

Maqedonia, vendi më i varur nga eksporti i rrymës

admin

Regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të sfidës Maqedoni-Bullgari

Çka po ndodhë me BDI-në? – Këto janë komentet e partive

Leave a Comment