June 27, 2022
Portali Shprehja

Ja kush emërohet drejtor i EMV-së

Ardijan Muça është emëruar drejtor i Elektranave të Maqedonisë së Veriut. Vendimi është marrë nga Këshilli Mbikëqyrës i kompanisë shtetërore për prodhimin e energjisë elektrike.

Muça do ta zëvendësojë Danço Stojanovskin, i cili tashmë është shkarkuar nga ky funksion. Ndryshe, Ardijan Muça ka qenë drejtor i N.P. “Parqe dhe Gjelbërime”.

Tact Watches

Të Ngjajshme

Sheikët e Njukasëllit kërkojnë blerjen e Brojës

Vendet e G7-së ndalojnë importin e arit nga Rusia

Golden Stejt, nga 450 mln shkon në 5.5 miliardë dollar!

Leave a Comment