July 3, 2022
Portali Shprehja

Ja pse femrat i duan më shumë meshkujt me bark gjatë marrëdhënies

Disa kile më shumë nën çarçafë ndihmojnë së tepërmi, veçanërisht nëse jeni meshkuj dhe keni pak bark.

Është treguar me kohë se femrat i kanë qejf meshkujt me muskuj tek pjesa e barkut, por një studim i fundit në Turqi del në përfundimin se meshkujt që kanë bark, zgjasin më gjatë në shtrat.

Tact Watches

Sipas studimit, meshkujt e shëndoshë dhe me bark mund të rrinë deri në 8 orë më shumë në një marrëdhënie seksuale, në krahasim me ata të dobët, gjatë një viti.

Si pasojë, femrat që kryejnë marrëdhënie seksuale me meshkujt e mbushur provojnë kënaqësi më të mëdha dhe kanë një mesatare prej 100 raportesh seksuale në vit.

Studimi thotë se sekreti qëndron në indin dhjamor të barkut, i cili prodhon estradiolin, një hormon që është i aftë të zgjasë më shumë kohën e marrëdhënies seksuale duke vonuar orgazmën.

Pra, me më të shëndoshët seksi zgjat më shumë për të mbërritur në këtë përfundim, kërkuesit turk kanë studiuar për një vit e gjysmë rreth 200 meshkuj, duke vendosur edhe një indeks mes masës së trupit dhe jetës seksuale.


Të Ngjajshme

Si të parandaloni kruarjen, tharjen dhe acarimin në zonën rreth vagjinës

Cili është tipari juaj më toksik bazuar në shenjën tuaj të horoskopit?

Dhimbje gjuri? Aktiviteti i thjeshtë që e lehtëson

Leave a Comment